Valid HTML 4.0!.

Benvinguts, Bienvenidos, Welcome.

Powered by EcolNet
Hosted by ibiblio!
Madrid, 11 Març 2004
Shuttle Mission ST-107
Inici

Què hi ha en un nom
Perquè Sinner from the Prairy
Sons de la "Pradera"
La música de la meva vida
Videoconferència
Comuniquem-nos!
Links i Cercador
La nova Pàgina d'en Sinner i el Cercador Google.
Steel Panthers
Guia de supervivència en el camp de batalla (per Wild Bill Raider i Marc "Bayonet" Bellizzi).
Linux en acció
Truquillos i Captures de Pantalla.
e-mail
Vols explicar-me alguna cosa?
Clau PGP
La meva clau pública.

Aquesta és la pàgina personal d'en
Sinner from the Prairy

Ajuda - Cóm utilitzar la Web

Aquesta web, pensada en facilitar la navegació en múltiples idiomes, presenta una estructura ben definida en 3 parts principals: Capçalera, Menú de Navegació i Cos.

 • Capçalera
  Conté (d'esquerra a dreta) un indicatiu que la pàgina web és conforme als estàndars del W3C (World Wide Web Consortium), el Títul de la Secció de la pàgina web actual, i enllaços als diferents idiomes en els quals es pot consultar aquesta Web.
 • Menú de Navegació
  Està situat a la part esquerra de la pàgina. El fons és d'un color gris clar. El composen els enllaços a les diferentes seccions disponibles en aquesta web. Cada secció està identificada amb un punt de color (verd o vermell), un títul i, opcionalment, un subtítul.
  La secció on ens trobem en cada moment canvia el punt al color vermell i el color de fons a una tonalitat més fosca. Quan la Secció actual té subseccions, aquestes només apareixen al menú al visitar dita secció.
 • Cos
  La part més gran de la pàgina web, està a sota de la capçalera i ocupa (aprox) el 70% de la superficie visible en el navegador. Això que estàs llegint està en el Cos. Aquí hi ha el contingut de la pàgina.
  Les subseccions disponibles al Cos són navegables mitjançant el Menú de Navegació lateral. Per exemple, en aquesta pàgina, tenim les subseccions 'Ajuda', 'Històric' i 'Sobre aquesta web'.

Històric

Sobre Aquesta Web

Aquesta web va començar com un projecte pràctic d'aprenentatge del llenguatge HTML 4.01. Per això, vaig adquirir i estudiar-me el llibre

HTML 4.0 Unleashed, Professional Reference Edition (Rick Darnell et al, 1998, Sams.net Publishing).

Com els exemples del llibre no me semblaven adhients, i les possibilitats del meu sistema Linux son molt grans, vaig començar a fer planes web sobre temes que m'interessen i, ja ficats, vaig transformar-les en aquesta web que esteu visitant. Moltes gràcies per visitar aquestes planes

Aquesta web ha estat desenvolupada amb eines lliures tipus GNU sota el sistema operatiu GNU/Linux. Principalment, he utilitzat Quanta+ 1.7 Web Development Environment, en entorns gràfics KDE 2.0 i AfterStep, distribució Mandrake Linux 7.2 i un PC AMD K6/2-400 made by Sinner.


Bravenet.com